2millio.hu

Nyerni szeretnék

Mit nyerhetek?

Az esztergomi gyár alapításának 20. évfordulója és a 2 milliomodik hazai Suzuki elkészültének alkalmából a július 15. és szeptember 25. között Suzuki tesztvezetésen résztvevők köréből összesen 20 szerencsést sorsolunk ki.

Mindannyian 2 millió forintos árengedményt nyernek, mely 2011. december 31-ig érvényesíthető új, hazai gyártású Suzuki gépkocsi vásárlása esetén bármelyik magyarországi Suzuki márkakereskedésben.

Hogyan nyerhetek?

Amennyiben rendelkezel érvényes jogosítvánnyal és 2011. július 15. és szeptember 25. között részt veszel egy Suzuki tesztvezetésen, már meg is van az esélyed! Jelentkezz tesztvezetésre itt a weboldalon vagy személyesen bármelyik Suzuki márkakereskedőnél!

Az akció ideje alatt minden tesztvezető részt vesz a sorsoláson, függetlenül attól, hogy milyen modellt tesztelt. 10 héten át hetente két nyertest sorsolunk ki. A nyerteseket telefonon értesítjük, valamint felkerül a nevük a 2millio.hu, a suzuki.hu, az azert-is-suzuki.hu honlapra, illetve az Azért Is Suzuki Facebook oldalára.

Játékszabályok

A játék 2011. július 15-től szeptember 25-ig tart. A sorsolásokat hétfőnként tartjuk közjegyző jelenlétében. Minden alkalommal csak az előző hét tesztvezetői közül sorsolunk ki két nyertest, illetve négy tartalékot arra az esetre, ha a nyertesek nem felelnek meg a játékszabályoknak. Egy jogosítvánnyal a 10 hét alatt összesen egy alkalommal lehet részt venni a játékban.

A részvétel feltétele az érvényes jogosítvány, a regisztráció, a személyes adatok felhasználásáról szóló jognyilatkozat, valamint hozzájárulás ahhoz, hogy a nyertes szükség szerint megszólal egy, az akcióról szóló rádióműsorban, illetve ahhoz, hogy megjelenjen a neve az akció microsite-ján.

A tesztvezetésen mindenki saját felelősségére vesz részt. A márkakereskedések érkezési sorrendben tudnak tesztvezetési időpontokat biztosítani. Kérünk, vedd figyelembe, hogy a tesztvezetési időpontok száma véges, ezért érdemes minél előbb jelentkezni. A szervező csak a rendelkezésre álló időpontok erejéig tudja biztosítani a tesztvezetési lehetőséget.

A 2 millió forintos árengedmény a névre és jogosítványszámra szóló voucher felmutatásával érvényesíthető 2011. december 31-ig új, hazai gyártású Suzuki gépkocsi vásárlása esetén, bármelyik magyarországi Suzuki márkakereskedőnél. A vouchert személyesen adjuk át vagy postai úton juttatjuk el a nyerteseknek. A nyeremény névre szóló, másra át nem ruházható, készpénzre nem váltható.

A sorsolások időpontja:

· 2011. július 25.
· 2011. augusztus 1.
· 2011. augusztus 8.
· 2011. augusztus 15.
· 2011. augusztus 22.
· 2011. augusztus 29.
· 2011. szeptember 5.
· 2011. szeptember 12.
· 2011. szeptember 19.
· 2011. szeptember 26.

Minden alkalommal két nyertest sorsolunk ki.

A Magyar Suzuki Zrt., a márkakereskedések dolgozói és a hat Márka Művek munkatársai nem vehetnek részt az akcióban.